Het nieuwe schooljaar is begonnen!

Na een heerlijke zomervakantie zijn we deze week weer begonnen op school. Om goed voorbereid te starten hadden alle leerjaren één of meer introductiedagen.

De leerlingen uit klas 2 t/m 6 hadden dinsdag een introductiedag, waarna woensdag hun eerste lessen begonnen. Voor de nieuwe brugklassers was er een meerdaags introductieprogramma met allerlei kennismakingsactiviteiten, zoals een sportdag, een speurtocht door de school en onze beroemde skilldrive. Bij deze knotsgekke wedstrijd konden de leerlingen samen door allerlei opdrachten en uitdagingen laten zien dat hun klas dé beste is! Ook hebben alle nieuwe leerlingen hun eigen device uitgereikt gekregen. Op vrijdag begon ook voor hen ‘het echte werk’ bij hun eerste lessen op onze school.

We kijken uit naar een goed schooljaar met onze leerlingen en medewerkers en wensen iedereen (weer) veel succes en plezier op het Zuider Gymnasium!