We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Het nieuwe schooljaar is begonnen!

Na een heerlijke zomervakantie zijn we deze week weer begonnen op school. Om goed voorbereid te starten hadden alle leerjaren één of meer introductiedagen. 

De leerlingen uit klas 2 t/m 6 hadden dinsdag een introductiedag, waarna woensdag hun eerste lessen begonnen. Voor de nieuwe brugklassers was er een meerdaags introductieprogramma met allerlei kennismakingsactiviteiten, zoals een sportdag, een speurtocht door de school en onze beroemde skilldrive. Bij deze knotsgekke wedstrijd konden de leerlingen samen door allerlei opdrachten en uitdagingen laten zien dat hun klas dé beste is! Ook hebben alle nieuwe leerlingen hun eigen device uitgereikt gekregen. Op vrijdag begon ook voor hen ‘het echte werk’ bij hun eerste lessen op onze school.

We kijken uit naar een goed schooljaar met onze leerlingen en medewerkers en wensen iedereen (weer) veel succes en plezier op het Zuider Gymnasium!