Cadeaus voor onze leerlingen!

In deze lockdown vinden we het extra belangrijk om onze leerlingen te laten weten dat we blij met ze zijn en ons realiseren dat dit ook voor hen een lastige en spannende periode is, waarin we ze graag steunen!

Daarom kregen vorige week alle zesdeklassers, die wél les op school mogen volgen, een lekkere chocoladereep en Valentijnskaart namens het ZG-team.
En vanaf deze week gaan de mentoren van klas 1 t/m 5 op verrassingsbezoek bij al hun leerlingen. Ook zij krijgen een lekkere reep, een lieve kaart en een ZG-mondkapje (klas 6 heeft dit in januari al gekregen).
De actie is een groot succes, want de eerste reacties van leerlingen en ouders zijn enorm enthousiast, het gebaar wordt erg op prijs gesteld. De leerlingen zijn bovendien blij om hun mentor weer eens ‘in het echt’ te zien en dat geldt natuurlijk andersom net zo goed ook voor onze mentoren!