We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Cadeaus voor onze leerlingen!

In deze lockdown vinden we het extra belangrijk om onze leerlingen te laten weten dat we blij met ze zijn en ons realiseren dat dit ook voor hen een lastige en spannende periode is, waarin we ze graag steunen!

Daarom kregen vorige week alle zesdeklassers, die wél les op school mogen volgen, een lekkere chocoladereep en Valentijnskaart namens het ZG-team.
En vanaf deze week gaan de mentoren van klas 1 t/m 5 op verrassingsbezoek bij al hun leerlingen. Ook zij krijgen een lekkere reep, een lieve kaart en een ZG-mondkapje (klas 6 heeft dit in januari al gekregen).
De actie is een groot succes, want de eerste reacties van leerlingen en ouders zijn enorm enthousiast, het gebaar wordt erg op prijs gesteld. De leerlingen zijn bovendien blij om hun mentor weer eens ‘in het echt’ te zien en dat geldt natuurlijk andersom net zo goed ook voor onze mentoren!