Bezinningsdag klas 6

Klas 6 had vorige week een bezinningsdag vanuit het vak levensbeschouwing. Het thema van de dag was Stories of Belonging en draaide om identiteit en verbondenheid.

Bij één van de activiteiten zijn de leerlingen een dialoog aangegaan over ‘Erbij Horen’, waar fijne gesprekken uit voortkwamen en deze posters het resultaat van zijn!
Ook zijn er groepsfoto’s gemaakt die deel zijn van een publicatie die de leerlingen bij hun diploma meekrijgen als afronding van het vak levensbeschouwing.
We kijken terug op een mooie dag waar de leerlingen meer van zichzelf hebben kunnen laten zien!