We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Bezinningsdag klas 6

Klas 6 had vorige week een bezinningsdag vanuit het vak levensbeschouwing. Het thema van de dag was Stories of Belonging en draaide om identiteit en verbondenheid. 

Bij één van de activiteiten zijn de leerlingen een dialoog aangegaan over ‘Erbij Horen’, waar fijne gesprekken uit voortkwamen en deze posters het resultaat van zijn!
Ook zijn er groepsfoto’s gemaakt die deel zijn van een publicatie die de leerlingen bij hun diploma meekrijgen als afronding van het vak levensbeschouwing.
We kijken terug op een mooie dag waar de leerlingen meer van zichzelf hebben kunnen laten zien!