We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Er wordt hard gewerkt aan ons nieuwe gebouw!

Het bouwbedrijf dat het Zuiderziekenhuis verbouwt tot Zuider Gymnasium, gaf afgelopen week een update over de huidige werkzaamheden.

'Het dak krijgt een nieuwe folie, regelwerk en waar nodig nieuw dakbeschot. Daarna worden de 65.000 dakpannen opnieuw gedekt. Ook het lood- en zinkwerk wordt hersteld. Op de betonnen dakrand wordt een nieuwe goot aangelegd en het lood van de karakteristieke dakkapellen en de ontluchtingskokers wordt opnieuw gemaakt. Het metsel- en voegwerk en de stalen kozijnen, ramen en deuren in de gevels worden hersteld. Verder worden er ongeveer 500 stalen ramen nagekeken. Gebroken ruiten worden vervangen en de stopverf wordt nagelopen. Tot slot worden de ramen voorzien van nieuw beslag en schilderwerk.'

We zijn blij om te horen dat er zo hard en nauwkeurig wordt gewerkt, zodat we straks een prachtig ‘nieuw’ schoolgebouw tot onze beschikking hebben!