Bedankt voor de steun!

Een gesloten school, onderwijs op afstand, eindexamens die niet doorgaan... We zijn als school binnen korte tijd voor veel nieuwe uitdagingen gesteld waarbij we natuurlijk steeds alles in het werk proberen te stellen om het beste te doen voor onze leerlingen.

Het doet ons heel veel goed dat we van leerlingen en ouders zoveel hartverwarmende berichten ontvangen met complimenten en wensen. Lieve leerlingen en ouders, heel hartelijk bedankt hiervoor, we wensen iedereen ook heel veel sterkte en gezondheid in deze roerige tijden!

Bedankt.jpg#asset:9711