We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Bedankt voor de steun!

Een gesloten school, onderwijs op afstand, eindexamens die niet doorgaan... We zijn als school binnen korte tijd voor veel nieuwe uitdagingen gesteld waarbij we natuurlijk steeds alles in het werk proberen te stellen om het beste te doen voor onze leerlingen.

Het doet ons heel veel goed dat we van leerlingen en ouders zoveel hartverwarmende berichten ontvangen met complimenten en wensen. Lieve leerlingen en ouders, heel hartelijk bedankt hiervoor, we wensen iedereen ook heel veel sterkte en gezondheid in deze roerige tijden!

Bedankt.jpg#asset:9711