Poster open dag en open lesmomenten

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan op onze open dag, maar ook door een middag of avond lessen te volgen bij ons op school.

Om iedereen hierover te informeren is er een leuke poster gemaakt met daarop alle mogelijkheden, data en tijden.

Nieuw is dat we volgend schooljaar ook met een aparte brugklas voor atheneumleerlingen zullen beginnen. Verwacht je dus een vwo-advies, maar weet je nog niet of het atheneum of het gymnasium beter bij jou past? Dan zijn onze open dag en onze open lesmomenten de perfecte manier om dit uit te zoeken!

Nog meer informatie over een bezoek aan het Zuider Gymnasium is hier te vinden.

Poster-open-dag-en-lesmomenten.jpg#asset:8742