We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Het Zuider Gymnasium blijft ‘begaafd’!

Het was in 2015 groot nieuws: de visitatiecommissie van de Vereniging Begaafdheidsprofielscholen (BPS) was zeer onder de indruk van het Zuider Gymnasium en de officiële start als begaafdheidsprofielschool was daarmee een feit. In het kader van de vierjaarlijkse kwaliteitscontrole is de school op 18 november 2019 weer beoordeeld en ook nu waren de bevindingen positief. 

De visitatiecommissie roemde het grote welbevinden van onze leerlingen: zij voelen zich op het Zuider Gymnasium echt gezien en gekend. Ook de goede doorlopende leerlijn en overdracht vanuit de het basisonderwijs maakten indruk, net als het uitgebreide aanbod op maat met allerlei mogelijkheden voor alle types leerlingen. Met deze mooie beoordeling en een aantal nuttige tips op zak zullen we ons de komende jaren nog verder blijven ontwikkelen op het gebied van onderwijs voor getalenteerde leerlingen uit Rotterdam en omstreken!

bps2.jpg#asset:8991