CBO-screening

Alle leerlingen in klas 1 worden in oktober op onze school gescreend door het Centrum voor Begaafdheidsonderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Deze screening bestaat uit toetsen op het gebied van motivatie en intelligentie. Het CBO levert de toetsen aan en verwerkt de gegevens. De toetsgegevens geven een completer beeld van jou: wat heb je in je mars, heb je meer uitdaging nodig en hoe is het gesteld met je motivatie? Als extra bron van informatie maakt de screening nog beter passende en efficiënte begeleiding mogelijk.

CBO.png#asset:2081