We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

CBO-screening

Alle leerlingen in klas 1 worden jaarlijks in oktober/november op onze school gescreend door het Centrum voor Begaafdheidsonderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Deze screening bestaat uit toetsen op het gebied van motivatie en intelligentie. Het CBO levert de toetsen aan en verwerkt de gegevens. De toetsgegevens geven een completer beeld van jou: wat heb je in je mars, heb je meer uitdaging nodig en hoe is het gesteld met je motivatie? Als extra bron van informatie maakt de screening nog beter passende en efficiënte begeleiding mogelijk.

CBO.png#asset:2081