Pregymnasium

Gaat het heel goed op de basisschool en mis je misschien wat uitdaging? Dan kun je bij ons op donderdag een speciaal lesprogramma voor basisscholieren volgen, het Pregymnasium.

Op donderdagochtend of -middag krijg je vakken uit het brugklasjaar, volg je modules en workshops op het gebied van science, taal en cultuur. Door het Pregymnasium zit je eigenlijk al een beetje op onze school en leer je het gebouw en de docenten kennen. Daardoor gaat de echte overgang naar de brugklas bijna vanzelf.

Steeds meer leerlingen van basisscholen uit Rotterdam en omstreken kiezen voor het Pregymnasium. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Mail dan voor meer informatie naar dhr. A.H. Madlener: a.h.madlener@calvijn.nl