We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Pregymnasium

Gaat het heel goed op de basisschool en mis je misschien wat uitdaging? Dan kun je bij ons op donderdag een speciaal lesprogramma voor basisscholieren volgen, het Pregymnasium.

Op donderdagochtend en -middag krijg je vakken uit het brugklasjaar, volg je modules en workshops op het gebied van science, taal en cultuur. Door het Pregymnasium zit je eigenlijk al een beetje op onze school en leer je het gebouw en de docenten kennen. Daardoor gaat de echte overgang naar de brugklas bijna vanzelf. 

Steeds meer leerlingen van basisscholen uit Rotterdam en omstreken kiezen voor het Pregymnasium. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Mail dan voor meer informatie naar dhr. A.H. Madlener: a.h.madlener@calvijn.nl.