Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het heel belangrijk dat ouders betrokken zijn bij het onderwijs. Samen zijn we immers verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Tijdens het schooljaar zijn er diverse gesprekken tussen de ouders en de mentoren. Verder is er gedurende het schooljaar een ouderspreekuur waarin u kunt spreken met vakdocenten van uw kind.

In de oudergesprekken over uw zoon of dochter komt ook het zogeheten begeleidingsplan van uw kind aan de orde. Als u een gesprek wilt over uw kind buiten de officiële uitnodigingen van school om, kunt u altijd een afspraak maken met de mentor of iemand anders uit ons team.

Het Zuider Gymnasium geeft ouders ook de gelegenheid mee te praten over ontwikkelingen en beleid in het onderwijs. Dit kan in de ouderkring. Deze kring verzorgt zelf een voorzitter en secretaris. Het e-mailadres van de ouderkring is ouderkring.gymnasium@edu.calvijn.nl.