We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het heel belangrijk dat ouders betrokken zijn bij het onderwijs. Samen zijn we immers verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Tijdens het schooljaar zijn er diverse gesprekken tussen de ouders en de mentoren. Verder is er gedurende het schooljaar een ouderspreekuur waarin u kunt spreken met vakdocenten van uw kind.

In de oudergesprekken over uw zoon of dochter komt ook het zogeheten begeleidingsplan van uw kind aan de orde. Als u een gesprek wilt over uw kind buiten de officiële uitnodigingen van school om, kunt u altijd een afspraak maken met de mentor of iemand anders uit ons team.

Het Zuider Gymnasium geeft ouders ook de gelegenheid mee te praten over ontwikkelingen en beleid in het onderwijs. Dit kan in de ouderkring. Deze kring verzorgt zelf een voorzitter en secretaris.