Open dag en open lesmomenten

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan op onze open dag, maar ook door een middag of avond lessen te volgen bij ons op school.

Nieuw is dat we volgend schooljaar ook zullen beginnen met een aparte brugklas voor atheneumleerlingen. Verwacht je dus een vwo-advies, maar weet je nog niet of het atheneum of het gymnasium beter bij jou past? Dan zijn onze open dag en onze open lesmomenten de perfecte manier om dit uit te zoeken!

Op onze open dag geven in de hele school leraren proeflessen en zijn leerlingen en leraren aanwezig om jouw vragen over de school te beantwoorden. Stel gerust kritische vragen, daar houden wij van! Leerlingen kunnen jou en je familie een rondleiding geven en je van alles vertellen over de school.

Voor proeflessen kun je ook terecht bij onze open lesmomenten. Je weet dan nog beter wat je van je nieuwe school kunt verwachten. Opgeven kan bij onze administratief medewerksters via administratie@zuidergymnasium.nl.

Lukt het niet om een van de lesmomenten te bezoeken of wil je nogmaals komen kijken? Dan kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je vanaf september 2019 contact opnemen met de conrector van het eerste leerjaar, dhr. D. van der Stel, via d.van.der.stel@calvijn.nl

Wij zien ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten!

Onze brochure

Klik op de foto om de brochure te openen:

Pagina-s-van-Brochure-ZG-page-001-1.jpg#asset:8641