Digitale voorlichting

In coronatijd organiseerden we de voorlichting aan nieuwe leerlingen en hun ouders anders dan in eerdere schooljaren, namelijk digitaal.

Er zijn de komende tijd geen voorlichtingsmomenten meer. Is het niet gelukt om deel te nemen aan (één van) de activiteiten of heb je nog specifieke vragen? Neem dan contact op met dhr. C.B. Eijsberg, de leerjaarcoördinator van klas 1 (c.b.eijsberg@calvijn.nl). Zodra de coronasituatie het toelaat, hopen we weer leerlingen te kunnen ontvangen voor meeloopdagen en de voorlichtingsavond voor onze nieuwe brugklassers!

Onze brochure

Klik op de foto om de brochure te openen:

ZuiderGymnasium2020-2.jpg#asset:10542