We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open dag, informatieavond en expeditie groep 7/8

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan op onze open dag of informatieavond, maar ook door een middag of avond lessen te volgen tijdens Expeditie groep 7/8

Op onze open dag geven in de hele school leraren proeflessen en zijn leerlingen en leraren aanwezig om jouw vragen over de school te beantwoorden. Stel gerust kritische vragen, daar houden wij van! Leerlingen kunnen jou en je familie een rondleiding geven en je van alles vertellen over de school. 

Ook bij op onze informatieavond ben je van harte welkom samen met je ouders. Jij kunt dan proeflessen volgen, terwijl je ouders informatie krijgen over het Zuider Gymnasium en vragen kunnen stellen.

Voor proeflessen kun je ook terecht bij onze open lesmomenten genaamd Expeditie groep 7/8. Je weet dan nog beter wat je van je nieuwe school kunt verwachten. Opgeven kan bij onze administratief medewerkster mevr. A. van der Kellen via a.m.van.der.kellen@calvijn.nl.

Lukt het niet om een van de lesmomenten te bezoeken of wil je nogmaals komen kijken? Dan kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je vanaf september 2018 contact opnemen met de conrector van het eerste en tweede leerjaar, dhr. D. van der Stel, via d.van.der.stel@calvijn.nl

Wij zien ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten!

19-nov-siteversie-poster-Zuider-Gymnasium-A3.jpg#asset:7374

Onze folders

Klik op de afbeelding om de betreffende folder te openen:

Zuider-Gymnasium-expeditie.jpg#asset:7346   Zuider-Gymnasium-brochure.jpg#asset:7345 

Onze brochure

Klik op de afbeelding om de brochure te openen:

Brochure Zuider Gymnasium