We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open dag en lesmiddagen

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan bij onze open dag, maar ook door een middag lessen te volgen bij ons op school.

Verwacht je een vwo-advies en wil je weten of het Zuider Gymnasium de school voor jou is? Of weet je nog niet of het atheneum of het gymnasium beter bij jou past? Dan zijn onze open dag en onze open lesmomenten de perfecte manier om dit uit te zoeken!

Op onze open dag geven in de hele school leraren proeflessen en zijn leerlingen en leraren aanwezig om jouw vragen over de school te beantwoorden. Stel gerust kritische vragen, daar houden wij van! Leerlingen kunnen jou en je familie een rondleiding geven en je van alles vertellen over de school.

Voor proeflessen kun je ook terecht bij onze open lesmomenten. Je weet dan nog beter wat je van je nieuwe school kunt verwachten. Opgeven kan bij onze administratief medewerksters via administratie@zuidergymnasium.nl.

Lukt het niet om een van de lesmomenten te bezoeken of wil je nogmaals komen kijken? Dan kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je contact opnemen met dhr. C.B. Eijsberg, de leerjaarcoördinator van klas 1 (c.b.eijsberg@zuidergymnasium.nl).

Wij zien ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten!

Onze brochure

Klik op de foto om de brochure te openen:

ZuiderGymnasium2020-2.jpg#asset:10542