We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Digitale voorlichting

In coronatijd organiseerden we de voorlichting aan nieuwe leerlingen en hun ouders anders dan in eerdere schooljaren, namelijk digitaal. 

Er zijn de komende tijd geen voorlichtingsmomenten meer. Is het niet gelukt om deel te nemen aan (één van) de activiteiten of heb je nog specifieke vragen? Neem dan contact op met dhr. C.B. Eijsberg, de leerjaarcoördinator van klas 1 (c.b.eijsberg@calvijn.nl). Zodra de coronasituatie het toelaat, hopen we weer leerlingen te kunnen ontvangen voor meeloopdagen en de voorlichtingsavond voor onze nieuwe brugklassers!

Onze brochure

Klik op de foto om de brochure te openen:

ZuiderGymnasium2020-2.jpg#asset:10542