We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open dagen & lesmiddagen

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan op onze voorlichtingsavonden, de open dag, maar ook door een middag lang lessen te volgen. 

Op onze open dag geven in de hele school leraren proeflessen en zijn leerlingen en leraren aanwezig om jouw vragen over de school te beantwoorden. Stel gerust kritische vragen, daar houden wij van! Leerlingen kunnen jou en je familie een rondleiding geven en je van alles vertellen over de school. 

Misschien wil je onze school een keer een middag uitproberen? Dat kan op onze lesmiddagen. Je weet dan nog beter wat je van je nieuwe school kunt verwachten. Opgeven kan bij onze administratief medewerkster mevr. A. van der Kellen via a.m.van.der.kellen@calvijn.nl.

Lukt het niet om een van de lesmiddagen te bezoeken of wil je nogmaals komen kijken? Dan kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je vanaf september 2017 contact opnemen met de leerjaarcoördinator van het eerste leerjaar, dhr. D. van der Stel, via d.van.der.stel@calvijn.nl 

Wij zien ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten!