Open dag, informatieavond en lesmomenten

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan op onze open dag of informatieavond, maar ook door een middag of avond lessen te volgen.

Op onze open dag geven in de hele school leraren proeflessen en zijn leerlingen en leraren aanwezig om jouw vragen over de school te beantwoorden. Stel gerust kritische vragen, daar houden wij van! Leerlingen kunnen jou en je familie een rondleiding geven en je van alles vertellen over de school.

Ook bij op onze informatieavond ben je van harte welkom samen met je ouders. Jij kunt dan proeflessen volgen, terwijl je ouders informatie krijgen over het Zuider Gymnasium en vragen kunnen stellen.

Voor proeflessen kun je ook terecht bij onze open lesmomenten. Je weet dan nog beter wat je van je nieuwe school kunt verwachten. Opgeven kan bij onze administratief medewerkster mevr. A. van der Kellen via a.m.van.der.kellen@calvijn.nl.

Lukt het niet om een van de lesmomenten te bezoeken of wil je nogmaals komen kijken? Dan kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je vanaf september 2018 contact opnemen met de conrector van het eerste en tweede leerjaar, dhr. D. van der Stel, via d.van.der.stel@calvijn.nl.

Wij zien ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten!