Open dagen & lesmiddagen

De school echt leren kennen doe je door binnen te kijken. Dat kan op onze voorlichtingsavonden, de open dag, maar ook door een middag lang lessen te volgen. 

Je bent van harte welkom tijdens onze voorlichtingsavond voor de masterclass op donderdag 12 januari 2017 en de algemene voorlichtingsavond op donderdag 19 januari. 2017. Beide avonden zijn van 19.00 tot 21.00. Onze open dag is dit schooljaar op vrijdag 20 januari 2017 van 15.00 tot 20.00. In de hele school geven leraren proeflessen en zijn leerlingen en leraren aanwezig om jouw vragen over de school te beantwoorden. Stel gerust kritische vragen, daar houden wij van! Leerlingen kunnen jou en je familie een rondleiding geven en je van alles vertellen over de school. 

Misschien wil je onze school een keer een middag uitproberen? Dat kan op onze lesmiddagen. Je weet dan nog beter wat je van je nieuwe school kunt verwachten. Onze lesmiddagen zijn op woensdag 11 januari 2017 en woensdag 22 februari 2017. Je kunt je hiervoor opgeven via zuidergymnasium@calvijn.nl Ook naast deze lesmiddagen kun je een dag(deel) meelopen op onze school. Hiervoor kun je contact opnemen met de leerjaarcoördinator van het eerste leerjaar, dhr. D. van der Stel, via d.van.der.stel@calvijn.nl 

Wij zien ernaar uit om jou en je ouders te ontmoeten! 

Nota bene: De data voor de voorlichtingsavonden, open dag en open lesmiddagen van het schooljaar 2017-2018 worden in september op deze pagina geplaatst.