Nieuwsflits

We informeren de ouders van onze leerlingen graag over het reilen en zeilen van het Zuider Gymnasium.

De algemene communicatie verloopt via onze website en Facebookpagina. Ook is er altijd individueel mailcontact mogelijk tussen ouders en onze medewerkers. Daarnaast versturen we meerdere keren tijdens het schooljaar per mail een Nieuwsflits naar alle ouders. Vaste onderdelen in deze Nieuwsflits zijn de planning voor de komende periode en de personalia. Daarnaast bevat elke Nieuwsflits een overzicht van de recente gebeurtenissen en ontwikkelingen op onze school.