We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Sander en Tarik onderscheiden door de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen!

Onze zesdeklassers Sander en Tarik schreven een indrukwekkend goed profielwerkstuk: ‘Duitsland eingekreist: vorming van het buitenlandbeleid van het Duitse keizerrijk 1871-1914’. Hun werkstuk werd niet alleen beloond met het cijfer 10, maar ook ingediend voor de Onderwijsprijs 2021.

Deze landelijke prijs van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen wordt jaarlijks toegekend aan de 12 beste werkstukken (3 per profiel) van het schooljaar. Dit jaar las de jury 293 profielwerkstukken van 134 scholen en oordeelde dat het werkstuk van Sander en Tarik hoort tot de beste drie van het CM-profiel (Cultuur & Maatschappij)! Alle winnaars krijgen als prijs een mooie toelage voor hun eerste collegejaar. Het winnende werkstuk van Sander en Tarik is hier te vinden.