We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Samen naar de Efteling!

Ons eerste lustrum werd in september al kleinschalig gevierd door het team met een korte speech door de rector Linda Waals en een stukje taart. Het échte feest met alle leerlingen en medewerkers vond plaats op maandag 11 oktober in de Efteling.

In de vroege ochtend verschenen de bussen en eenmaal aangekomen in Kaatsheuvel begon een bijzondere dag voor iedereen. Sommigen zochten de sprookjesachtige kant van het park op en genoten van de Fata Morgana, het Sprookjesbos en Droomvlucht. De waaghalzen maakten een ritje in een van de vele achtbanen en gingen in het schommelschip. Zo bood het bezoek voor elk wat wils, waarbij vooral de gezelligheid bij iedereen overheerste. Het was heerlijk om na een tijd met weinig gezamenlijke activiteiten weer eens samen op stap te gaan en het lustrum was hiervoor de ideale gelegenheid!