Kom naar ons Pregymnasium!

De inschrijving voor ons Pregymnasium van komend schooljaar loopt op volle toeren! Het programma is af en bevat weer allerlei leuke workshops en lessen, zoals Formule 1 en filosofie. De leerlingen gaan zelfs een zweefvliegtuig bouwen!

Dit jaar hebben de leerlingen van de Zuider gymnasiumbasisschool bij het Pregymnasium een songtekst geschreven, ingezongen en een videoclip gemaakt in samenwerking met de stichting Levels. Hieronder het eindresultaat!

Meer informatie lezen of aanmelden voor ons Pregymnasium? Kijk dan hier.