Feestelijke start van de inbouwfase

In maart is het startsein gegeven voor de inbouwfase van het Poortgebouw: de buitenkant van de school is gerenoveerd, het sloopwerk is gedaan, de fundering van de gymzaal is aangelegd en binnenkort gaat men de vloeren storten.

Bepaalde ruimtes spreken steeds meer tot de verbeelding. Zo ontstaan nu onder meer de collegezaal met een prachtige balkenpartij aan het plafond, de aula met diverse zithoekjes, de stoa met een mooie lichtinval en de lokalen met ruime werkplekken ernaast.
Onze leerlingen Dean en Oscar verfden het kleurrijke schoollogo op de muur en werden gefilmd om ook onze andere leerlingen en hun ouders te laten binnenkijken in ons nieuwe gebouw! Deze opnames resulteerden in een mooi filmpje dat onder meer hier is te bekijken.