We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Eindelijk weer naar het theater

Het was weer even wennen om naar het theater te gaan, maar nu kan en mag het weer! Op 7 oktober gingen alle klassen van leerjaar 2 en 3 samen naar de voorstelling Liefde en dan… in het nieuwe Theater Zuidplein.

In een intieme zaal - waarbij de eerste rij dicht op het podium zit - hebben we mogen genieten van een moderne dansvoorstelling van Danstheater AYA over de mooie en minder mooie kanten van de liefde. In combinatie met meeslepende, soms wat melancholische en bijna hypnotiserende livemuziek - de zanger/verhalenverteller had met zijn apparatuur en microfoon een vaste plek op het podium - werden de dansers muzikaal begeleid bij het vertellen van hun verhaal. Door hun lichaam in te zetten werden hun innerlijke worstelingen en emoties visueel gemaakt. Erg knap en erg mooi!