Digitale voorlichtingsavond groep 8

Zit je in groep 8 en wil je meer weten over het Zuider Gymnasium? Doe dan mee met onze digitale voorlichtingsavond op donderdag 28 januari!

We zitten dan met een groep leerlingen, docenten en mentoren klaar om je alles te vertellen wat je maar wilt weten. Natuurlijk kun je ook vragen stellen, zodat je daarna nog beter weet wat je van onze school kunt verwachten! Aanmelding is nodig, zodat we je vooraf de link voor deelname kunnen mailen. We zien je graag op de 28e, tot dan!

Digitale-voorlichtingsavond.jpg#asset:10637