We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Digitale voorlichtingsavond groep 8

Zit je in groep 8 en wil je meer weten over het Zuider Gymnasium? Doe dan mee met onze digitale voorlichtingsavond op donderdag 28 januari! 

We zitten dan met een groep leerlingen, docenten en mentoren klaar om je alles te vertellen wat je maar wilt weten. Natuurlijk kun je ook vragen stellen, zodat je daarna nog beter weet wat je van onze school kunt verwachten! Aanmelding is nodig, zodat we je vooraf de link voor deelname kunnen mailen. We zien je graag op de 28e, tot dan!

Digitale-voorlichtingsavond.jpg#asset:10637