Workshopgevers gezocht!

Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten van ons pregymnasiumprogramma voor volgend schooljaar. Het pregymnasium is bedoeld voor alle groep 8-leerlingen in de regio die uitdaging missen op hun basisschool. Zij krijgen elke donderdag bij ons op school uitdagende lessen aangeboden die passen bij hun niveau.

Maar wij hebben in de buurt vast niet alleen fantastische pregymnasiumleerlingen. Er zijn ongetwijfeld ook familieleden of kennissen van leerlingen die hun steentje willen bijdragen aan ons pregymnasium in de vorm van een leuke workshop. De workshops duren 80 minuten en kunnen over alle mogelijke onderwerpen gaan: programmeren, kunst, fossielen, … Lijkt u het leuk om onze pregymnasiasten een uitdagende workshop te geven over uw vakgebied of hobby? Mail dan voor meer informatie naar onze coördinator Michael Vermeer:c.m.vermeer@calvijn.nl. Wij horen graag van u, alvast hartelijk bedankt!