We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Terugblik open dag januari 2020

Talloze rondleidingen door onze eigen leerlingen, quizzen, speuren naar posters, tentoonstellingen, pianomuziek, proeflessen, een escaperoom, op de foto gaan met een kart of toch maar als Romein, uitstallingen, stroopwafels en vooral veel geïnteresseerde bezoekers en een grote hoeveelheid goede vragen en gesprekken: Dat was het beeld van onze goed bezochte en gezellige open dag van afgelopen vrijdag 17 januari!

Nog een keer komen kijken bij onze open lesavond van donderdag 30 januari of een keer een dag écht komen meelopen? Het kan allemaal, kijk hier voor meer informatie.