We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kom naar ons Pregymnasium!

Zit jij in groep 8 en zoek je een uitdaging? Heb je altijd al Chinees willen leren, fossielen willen zoeken of ben je geïnteresseerd in kunst? Dan ben je bij ons Pregymnasium aan het juiste adres!

Momenteel zijn we druk bezig om een leuk en uitdagend programma samen te stellen voor onze pregymnasiasten van komend schooljaar. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze coördinator Michael Vermeer (c.m.vermeer@calvijn.nl) of bekijk de Pregymnasiumpagina op www.zuidergymnasium.nl/pregymnasium. Wij kijken uit naar je komst!

Pregym.jpg#asset:9873