We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Het Zuider Gymnasium toont steun in coronatijd

Het Zuider Gymnasium is trots! Trots op de mensen die onze samenleving draaiende houden in tijden van de coronacrisis, zoals het zorgpersoneel en de supermarktmedewerkers, maar natuurlijk ook de leraren. Niet alleen die van het Zuider Gymnasium zelf, maar leraren overal in Nederland. Al deze mensen werken in deze roerige tijd namelijk nog harder dan ze normaal al doen.

Als teken van deze trots is dinsdag 14 april de speciale 'met elkaar, voor elkaar!'-vlag gehesen voor het schoolgebouw, waar hij de komende tijd te zien zal blijven. Met de aankoop van deze vlag steunt het Zuider Gymnasium ook het Rode Kruis in de strijd tegen het coronavirus. De opbrengst van de vlag gaat namelijk helemaal naar dit goede doel.

IMG_4526.jpg#asset:9742