Het Honours Programma is weer begonnen

Op 6 november vond op school het eerste HPG-café van dit schooljaar plaats. HPG staat voor het Honours Programma van de Gymnasia, dat er in het kort op neerkomt dat een bovenbouwleerling zich drie jaar met een zelfbedacht project bezighoudt en zich tijdens dat project ontwikkelt op persoonlijk gebied. Leerlingen die het hele HPG met goed gevolg doorlopen, krijgen bij hun diploma een speciaal Honourspredicaat.

HPG.jpg#asset:10434

Het HPG-café werd bezocht door de huidige HPG’ers uit klas 5 en de docenten die hen begeleiden, maar ook door negen vierdeklassers die hun HPG-plannen presenteerden. Voor hen volgt nu een selectietraject. Als dat goed verloopt, kunnen zij binnenkort met hun project aan de slag, spannend!