We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Het Honours Programma is weer begonnen

Op 6 november vond op school het eerste HPG-café van dit schooljaar plaats. HPG staat voor het Honours Programma van de Gymnasia, dat er in het kort op neerkomt dat een bovenbouwleerling zich drie jaar met een zelfbedacht project bezighoudt en zich tijdens dat project ontwikkelt op persoonlijk gebied. Leerlingen die het hele HPG met goed gevolg doorlopen, krijgen bij hun diploma een speciaal Honourspredicaat.

HPG.jpg#asset:10434

Het HPG-café werd bezocht door de huidige HPG’ers uit klas 5 en de docenten die hen begeleiden, maar ook door negen vierdeklassers die hun HPG-plannen presenteerden. Voor hen volgt nu een selectietraject. Als dat goed verloopt, kunnen zij binnenkort met hun project aan de slag, spannend!