We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open lesmiddag 13 november

Gisteren organiseerden we de eerste open lesmiddag van dit schooljaar. De bezoekende leerlingen en hun ouders konden zo meer te weten komen over het Zuider Gymnasium en volgden bij onze docenten lessen over de klassieke talen, robotica en de bètavakken. Het was gezellig druk!

Voor wie het niet lukte om gisteren aanwezig te zijn, zijn er in december en januari nog twee open lesavonden en onze open dag. En ook wie er gisteren wél bij was, maar graag nog een keer wil komen kijken, is dan natuurlijk weer van harte welkom! Kijk hier voor meer informatie.