Open lesmiddag 13 november

Gisteren organiseerden we de eerste open lesmiddag van dit schooljaar. De bezoekende leerlingen en hun ouders konden zo meer te weten komen over het Zuider Gymnasium en volgden bij onze docenten lessen over de klassieke talen, robotica en de bètavakken. Het was gezellig druk!

Voor wie het niet lukte om gisteren aanwezig te zijn, zijn er in december en januari nog twee open lesavonden en onze open dag. En ook wie er gisteren wél bij was, maar graag nog een keer wil komen kijken, is dan natuurlijk weer van harte welkom! Kijk hier voor meer informatie.