We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Een racebaan in de school

Een groep leerlingen uit klas 3 werkt al een aantal maanden aan ons F1 in schools-project. Momenteel is daarvoor in de school een lange racebaan opgebouwd.

Hiermee kunnen de leerlingen tests kunnen en zo alle informatie verzamelen om een zo snel mogelijke raceauto te ontwerpen. Voor het ontwerp gebruiken ze een 3D-tekenprogramma waarna zij de ontworpen auto zullen uitfrezen om vervolgens in een windtunnel de aerodynamica te gaan berekenen. Met al deze informatie, kennis en kunde op zak zullen de leerlingen over twee jaar meedoen aan de internationale finale van het F1 in schools-project.

Meer weten over F1 in Schools? Kijk dan op: https://www.youtube.com/watch?v=P9eOPX5u7To