We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Leerlingvereniging LIMA

Één van de bijzondere kenmerken van het Zuider Gymnasium is de grote verscheidenheid aan interesses en hobby’s die onze leerlingen hebben.

Daarom worden er voor leerlingen geregeld diverse activiteiten georganiseerd door onze leerlingvereniging LIMA. Deze naam gaat terug op de eerste naam van onze school: Christelijke H.B.S. Linker Maasoever. LIMA, Linker Maasoever, verwijst dus naar de ligging van onze school in Rotterdam-Zuid. 

Als je interesse hebt om ook te helpen bij het bedenken en organiseren van leuke activiteiten voor je medescholieren, kun je bij je mentor informeren hoe je je kandidaat kunt stellen voor het bestuur van LIMA.