Leerlingvereniging LIMA

Één van de bijzondere kenmerken van het Zuider Gymnasium is de grote verscheidenheid aan interesses en hobby’s die onze leerlingen hebben.

Daarom worden er voor leerlingen geregeld diverse activiteiten georganiseerd door onze leerlingvereniging LIMA. Deze naam gaat terug op de eerste naam van onze school: Christelijke H.B.S. Linker Maasoever. LIMA, Linker Maasoever, verwijst dus naar de ligging van onze school in Rotterdam-Zuid.

Als je interesse hebt om ook te helpen bij het bedenken en organiseren van leuke activiteiten voor je medescholieren, kun je bij je mentor informeren hoe je je kandidaat kunt stellen voor het bestuur van LIMA.