We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Ondersteuning en begeleiding

De beste ondersteuning is persoonlijke begeleiding. Wat zijn jouw mogelijkheden en moeilijkheden? Wij helpen je graag, zodat je goede resultaten behaalt en het met jou zelf ook goed gaat.

De eerste contactpersoon voor jou en je ouders is je mentor.

Je mentor is vooral jouw coach en maakt samen met jou een persoonlijk begeleidingsplan op maat. Dat kan bijvoorbeeld gaan over dyslexie, remedial teaching, werkhouding, extra uitdaging of iets persoonlijks in jouw leven. De mentor bespreekt dit met jou en je ouders en houdt het begeleidingsplan up-to-date. Voor dyslexie geldt op onze school een speciaal protocol.

Regelmatig voert de mentor gesprekken met jouw vakdocenten, bijvoorbeeld als je net je rapport hebt gekregen. Daarbuiten kun je met een vraag of een probleem natuurlijk altijd terecht bij je mentor of leerjaarcoördinator, een begeleider uit het ondersteuningsteam of onze ondersteuningscoördinator mw. D.M. van Hulzen (d.m.van.hulzen@zuidergymnasium.nl). Onze anti-pestcoördinator is mw. R.W. Baan (r.w.baan@zuidergymnasium.nl).