Filmpje ‘Waarom jij naar het Zuider Gymnasium moet!’

Wie kunnen er nou beter over het Zuider Gymnasium vertellen dan onze eigen leerlingen? Dean en Oscar uit klas 5 hebben diverse medeleerlingen geïnterviewd om duidelijk te maken 'Waarom jij naar het Zuider Gymnasium moet'.

Ze stelden hun deze drie vragen:

1. Waarom ben je naar deze school gekomen?
  2. Doe je dingen voor extra uitdaging?
  3. Wat doet deze school goed?

Alle antwoorden zijn te zien in dit filmpje door én voor leerlingen, 100% authentiek Zuider Gymnasium!