We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Na je diploma

Als je bij ons van school gaat, heb jij je diploma en waarschijnlijk nog veel meer extra's.

Afhankelijk van jouw leerroute krijg je een cijferlijst met vakken waarin je (eerder) examen hebt gedaan en eventuele extra vakken. Misschien heb je Cambridge-, Delf- of Goethe-certificaten gehaald of ben je (summa) cum laude geslaagd. Je hebt hoe dan ook een ruime keuze in vervolgopleidingen op de universiteit.

Als je gemiddeld een 7,5 of hoger op je eindlijst hebt, kan de prestigieuze Socrates Honour Society jou toelaten. Dit is een uniek, interdisciplinair netwerk van de meest getalenteerde studenten in Nederland.