Absentie

Ben je ziek of juist weer beter? Heb je een dokters- of tandartsafspraak? Lees hier wat je moet doen.

Ziekte
Als je ziek bent, bellen je ouders/verzorgers vóór 8.00u naar school om je ziek te melden (telefoonnummer 010-4190077). Mocht je onder schooltijd naar huis willen omdat je niet lekker bent, ga dan eerst naar de mentor/leerjaarcoördinator. Vervolgens bel je in kamer 128 samen met de verzuimcoördinatoren mevr. Van der Kellen en/of mevr. Bérénos naar huis. Je ontvangt een briefje met de instructie om je ouders/verzorgers naar school te laten bellen wanneer je thuis bent aangekomen. De ziekmelding is pas officieel na dit telefoontje. Vergeet je niet beter te melden bij mevrouw Van der Kellen en/of mevr. Bérénos of bij de conciërge, zodra je weer op school bent.

Afspraken
Als je afwezig bent vanwege een afspraak bij de tandarts of dokter, moeten je ouders dit minimaal één dag van tevoren doorgeven aan mevr. Van der Kellen en/of mevr. Bérénos op telefoonnummer 088-3731234 tussen 08.00-10.00u. Als dit in verband met een spoedgeval niet mogelijk is, moet de afspraak nog steeds telefonisch via de conciërge (010-4190077) of de verzuimcoördinatoren (088-3731234) worden doorgegeven.

Verlof
Voor verlof buiten schoolvakanties van één dag(deel) of langer dient altijd contact opgenomen te worden met de leerjaarcoördinator. Er is een beperkt aantal situaties waarin extra verlof toegekend kan worden:
• religieuze feestdagen (bijv. Suikerfeest, Holifeest);
• bijzondere familieomstandigheden;
• situaties die voortkomen uit het beroep van je ouders.
Het is niet vanzelfsprekend dat je toestemming krijgt. Daarom moeten je ouders/verzorgers altijd minstens acht weken van tevoren contact opnemen met de leerjaarcoördinator.