We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Absentie

Ben je ziek of juist weer beter? Heb je een dokters- of tandartsafspraak? Lees hier wat je moet doen.

Ziekte
Als je ziek bent, bellen je ouders/verzorgers naar school om je ziek te melden:

  • vóór 8.00 uur naar 010-4190077 en
  • na 8.00 uur naar 088-3731234.

Mocht je onder schooltijd naar huis willen omdat je niet lekker bent, ga dan eerst naar de mentor/leerjaarcoördinator. Vervolgens bel je in kamer 128 samen met de verzuimcoördinatoren mevr. Van der Kellen en/of mevr. Bérénos naar huis. Je ontvangt een briefje met de instructie om je ouders/verzorgers naar school te laten bellen wanneer je thuis bent aangekomen. De ziekmelding is pas officieel na dit telefoontje. Vergeet je niet beter te melden bij mevrouw Van der Kellen en/of mevr. Bérénos, zodra je weer op school bent.

Afspraken
Als je afwezig bent vanwege een afspraak bij de tandarts of dokter, moeten je ouders dit minimaal één dag van tevoren doorgeven aan mevr. Van der Kellen en/of mevr. Bérénos op telefoonnummer 088-3731234 tussen 08.00-15.00 uur. Als dit in verband met een spoedgeval niet mogelijk is, moet de afspraak nog steeds telefonisch via de conciërge (010-4190077) of de verzuimcoördinatoren (088-3731234) worden doorgegeven.

Verlof
Voor verlof buiten schoolvakanties van één dag(deel) of langer dient altijd contact opgenomen te worden met de leerjaarcoördinator. Er is een beperkt aantal situaties waarin extra verlof toegekend kan worden:
• religieuze feestdagen (bijv. Suikerfeest, Holifeest);
• bijzondere familieomstandigheden;
• situaties die voortkomen uit het beroep van je ouders.
Het is niet vanzelfsprekend dat je toestemming krijgt. Daarom moeten je ouders/verzorgers altijd minstens acht weken van tevoren contact opnemen met de leerjaarcoördinator.