We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Absentie

Ben je ziek of juist weer beter? Heb je een dokters- of tandartsafspraak? Lees hier wat je moet doen.

Ziekte 
Als je ziek bent, bellen je ouders/verzorgers vóór jouw eerste les naar school om je ziek te melden. Mocht je onder schooltijd naar huis willen omdat je niet lekker bent, ga dan eerst naar de leerjaarcoördinator. Vervolgens bel je samen met mevrouw Van der Kellen naar huis. Vergeet je niet beter te melden bij mevrouw Van der Kellen of bij de conciërge, zodra je weer op school bent.

Afspraken
Als je afwezig bent vanwege een afspraak bij de tandarts of dokter, moeten je ouders dit minimaal één dag van te voren doorgeven aan mevrouw Van der Kellen op telefoonnummer 088-3731234 tussen 09.00-10.30u. Als dit in verband met een spoedgeval niet mogelijk is, moet de afspraak nog steeds telefonisch via de conciërge worden doorgegeven.

Verlof
Voor een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid kun je verlof aanvragen. Hiervoor kun je bij mevrouw Van der Kellen een formulier ophalen. Het ingevulde formulier moet minstens 8 weken van tevoren weer bij mevrouw Van der Kellen worden ingeleverd.