Aanmelden en toelating

Met een vwo-advies van je basisschool kun je je aanmelden op het Zuider Gymnasium. Nieuw is dat we volgend schooljaar ook met een aparte brugklas voor atheneumleerlingen zullen beginnen. De inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2020-2021 zal plaatsvinden vanaf maandag 2 maart 2020.

De OverstapRoute 2019-2020

We volgen bij de aanmelding en toelating De OverstapRoute 2019-2020, deze is hier te vinden.

Als er zich meer leerlingen aanmelden dan dat er plaatsen zijn in onze brugklassen, hebben leerlingen die het pregymnasium van onze school met goed gevolg hebben doorlopen, voorrang. Ook de leerlingen van onze Zuider gymnasiumbasisschool hebben in dat geval voorrang.

Ondersteuningsbehoefte

Als je een specifieke ondersteuningsbehoefte hebt, wordt goed gekeken of we aan de zorgplicht kunnen voldoen. De afweging en beslissing hierover worden per leerling gemaakt, dus ook hierbij leveren we maatwerk.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de conrector dhr. D. van der Stel via d.van.der.stel@calvijn.nl.