We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelden en toelating

Met een vwo-advies van je basisschool kun je je aanmelden op het Zuider Gymnasium. Nieuw is dat we volgend schooljaar ook met een aparte brugklas voor atheneumleerlingen zullen beginnen. De inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2020-2021 zal plaatsvinden vanaf maandag 2 maart 2020.

Inschrijvingsmomenten

maandag 2 maart

16.00 – 20.00 uur*

dinsdag 3 maart

16.00 – 18.00 uur*

woensdag 4 maart

15.00 – 20.00 uur*

donderdag 5 maart

16.00 – 18.00 uur*

vrijdag 6 maart

op afspraak**


maandag 9 maart

op afspraak**

dinsdag 10 maart

op afspraak**

woensdag 11 maart

15.00 – 17.00 uur*

donderdag 12 maart

op afspraak**

* Voor deze inschrijfspreekuren hoeft u geen afspraak te maken

** Voor het maken van een afspraak kunt u mailen met: zuidergymnasium@calvijn.nl.

De OverstapRoute 2019-2020

We volgen bij de aanmelding en toelating De OverstapRoute 2019-2020, deze is hier te vinden.

Als er zich meer leerlingen aanmelden dan dat er plaatsen zijn in onze brugklassen, hebben leerlingen die het pregymnasium van onze school met goed gevolg hebben doorlopen, voorrang. Ook de leerlingen van onze Zuider gymnasiumbasisschool hebben in dat geval voorrang.

Ondersteuningsbehoefte

Als je een specifieke ondersteuningsbehoefte hebt, wordt goed gekeken of we aan de zorgplicht kunnen voldoen. De afweging en beslissing hierover worden per leerling gemaakt, dus ook hierbij leveren we maatwerk.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de conrector dhr. D. van der Stel via d.van.der.stel@zuidergymnasium.nl.