Aanmelden en toelating

Met een vwo-advies van je basisschool kun je je aanmelden op het Zuider Gymnasium. De inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2019-2020 zal plaatsvinden op de volgende dagen en momenten:

dinsdag 5 maart: 16.00–20.00u*
woensdag 6 maart: 15.00–20.00u*
donderdag 7 maart: 16.00–18.00u*
vrijdag 8 maart: op afspraak**

maandag 11 maart: 15.00–17.00u*
dinsdag 12 maart: op afspraak**
woensdag 13 maart: 15.00–17.00u*
donderdag 14 maart: op afspraak**
vrijdag 15 maart: op afspraak**

*  Voor deze inschrijfspreekuren hoeft u geen afspraak te maken.

** Voor het maken van een afspraak kunt u mailen met: e.l.poley@calvijn.nl.

We volgen bij de aanmelding en toelating de Rotterdamse Plaatsingswijzer. Meer informatie is te vinden op de website van FOKOR

Als er zich meer leerlingen aanmelden dan dat er plaatsen zijn in onze brugklassen, hebben leerlingen die het pregymnasium van onze school met goed gevolg hebben doorlopen, voorrang.

Als je een specifieke ondersteuningsbehoefte hebt, wordt goed gekeken of we aan de zorgplicht kunnen voldoen. De afweging en beslissing hierover worden per leerling gemaakt, dus ook hierbij leveren we maatwerk.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de conrector dhr. D. van der Stel via d.van.der.stel@calvijn.nl.