Aanmelden en toelating

Met een vwo-advies van je basisschool kun je je aanmelden op het Zuider Gymnasium. De inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2020-2021 zal plaatsvinden vanaf maandag 9 maart 2020.

Rotterdamse Plaatsingswijzer

We volgen bij de aanmelding en toelating de Rotterdamse Plaatsingswijzer. Meer informatie is te vinden op de website van FOKOR.

Als er zich meer leerlingen aanmelden dan dat er plaatsen zijn in onze brugklassen, hebben leerlingen die het pregymnasium van onze school met goed gevolg hebben doorlopen, voorrang.

Ondersteuningsbehoefte

Als je een specifieke ondersteuningsbehoefte hebt, wordt goed gekeken of we aan de zorgplicht kunnen voldoen. De afweging en beslissing hierover worden per leerling gemaakt, dus ook hierbij leveren we maatwerk.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de conrector dhr. D. van der Stel via d.van.der.stel@calvijn.nl.