We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelden en toelating

Met een vwo-advies van je basisschool kun je je aanmelden op het Zuider Gymnasium. De inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2019-2020 zal plaatsvinden in het voorjaar van 2019. Meer informatie over de inschrijfdata en -tijden vindt u in de agenda

We volgen bij de aanmelding en toelating de Rotterdamse Plaatsingswijzer. Meer informatie is te vinden op de website van FOKOR 

Als er zich meer leerlingen aanmelden dan dat er plaatsen zijn in onze brugklassen, hebben leerlingen die het pregymnasium van onze school met goed gevolg hebben doorlopen, voorrang. 

Als je een specifieke ondersteuningsbehoefte hebt, wordt goed gekeken of we aan de zorgplicht kunnen voldoen. De afweging en beslissing hierover worden per leerling gemaakt, dus ook hierbij leveren we maatwerk. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de conrector dhr. D. van der Stel via d.van.der.stel@calvijn.nl.